flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення для слідчих органів

06 березня 2018, 12:32

    15.03.2018 року набуває чинності нова редакція ч.2 ст. 132 КПК України  відповідно до якої клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження на підставі ухвали слідчого судді подається до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться (зареєстрований) орган досудового розслідування як юридична особа.

    У разі якщо фактичне місцезнаходження структурного підрозділу органу досудового розслідування відрізняється від зареєстрованого місцезнаходження органу досудового розслідування як юридичної особи, подання та розгляд клопотання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження здійснюються виключно слідчим суддею місцевого суду за зареєстрованим місцезнаходженням органу досудового розслідування як юридичної особи.

    На території Новозаводського району м. Чернігова знаходяться Головне управління Національної поліції в Чернігівській області, Головне управління ДФС у Чернігівській області та прокуратура Чернігівської області.

   З метою організації роботи по прийняттю, реєстрації і розподілу зазначених категорій справ, клопотання слідчих органів будуть прийматися Новозаводським районним судом м. Чернігова в каб. № 8 в порядку черговості з понеділка по четвер з 08 год. 15 хв. до 16 год. 30 хв., в п’ятницю  з 08 год. 15 хв. до 15  год., обідня перерва з 13 год. до 13 год. 48 хв.       

 

    Прес-служба