flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл «Право на захист»

31 березня 2017, 09:10

            30 березня 2017 року відбувся круглий стіл з ініціативи БФ «Право на захист» як виконавчий партнер Представництва Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні. Метою заходу було вдосконалення діяльності по взаємодії органів влади з питань надання статусу біженця в Україні, дотримання прав шукачів притулку та іноземців, затриманих в пунктах тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

            В заході прийняли участь представники БФ «Право на захист», радник міністра МВС України, представники: міграційної служби, служби у справах неповнолітніх Ріпкинського району та Чернігівської області, обласної прокуратури м. Чернігова, митної та прикордоної служби, а також суддя Ріпкинського районного суду  в Чернігівській області Сташків В.Б., суддя Чернігівського окружного адміністративного суду Заяць О.В. та консультант Новозаводського районного суду м. Чернігова Боровичова Ю.Л.

            На круглому столі були обговоренні проблемні питання які виникають з питань надання статусу біженця, прав шукачів притулку.  Були внесенні пропозиції щодо  внесення змін до нових  законодавчих актів.

 

Прес-служба