flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти здобувають практичні знання та навички

11 січня 2023, 15:33

Щороку студенти, що навчаються на юридичних факультетах навчальних закладів України, проходять практику у Новозаводському районному суді міста Чернігова.

Практика у суді - це перший крок до майбутньої професії, адже саме вона допомагає молодим спеціалістам освоїтися після навчання на роботі.

З 11 січня 2023 року до 07 березня 2023 року практичні навички роботи у суді здобуватимуть 13 студентів денної форми навчання другого, третього та четвертого курсів Академії Державної пенітенціарної служби, які навчаються для здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр» за спеціальністю «Право».

За час проходження практики у Новозаводському районному суді міста Чернігова студенти-правники матимуть можливість відвідувати відкриті судові засідання, дізнатися про можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції та особливості розгляду справ суддями одноособово, колегією суддів та судом присяжних.

Під час практики студенти дізнаються про основні напрямки діяльності суду, вивчать роботу щодо організації діловодства суду та ознайомляться з обов’язками працівників апарату суду.

Сподіваємося, що досвід, набутий студентами під час практичного навчання, стане їм у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.