flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про дотримання карантинних заходів у суді

04 січня 2022, 10:37

НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЧЕРНІГОВА

р о з п о р я д ж е н н я № 01 

04 січня 2022 р.                                                                                              місто Чернігів

Про   дотримання

карантинних

заходів у суді

 

            Відповідно до статті 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами внесеними постановою КМУ від  15.12.2021 року № 1336,                    

            З метою убезпечити працівників апарату суду та відвідувачів   від поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19 вважаю за необхідне, на період карантину до 31 березня 2022 року :

  1. 1. Заборонити вхід та перебування в приміщенні Новозаводського районного суду м.Чернігова громадянам, працівникам правоохоронних органів, працівникам прокуратури без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно.
  2. 2. Заборонити вхід та перебування в приміщенні Новозаводського районного суду м.Чернігова громадянам з ознаками респіраторних захворювань: почервоння очей, кашель, підвищена температура, тощо.

    3.Заборонити вхід до приміщення Новозаводського районного суду м.Чернігова громадянам, які не є учасниками судових засідань, що призначені до розгляду, припинити проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, здійснювати опрацювання лише письмових електронних звернень громадян

  1. 4. Встановити порядок ознайомлення:

заяви на ознайомлення з матеріалами справи подавати до кабінету реєстрації вхідної кореспонденції (каб.11) , після резолюції судді - передача до канцелярії суду, ознайомлення два рази на тиждень - вівторок та п’ятницю в робочі часи.

    5.Видачу рішень та виконавчих листів здійснювати кожний вівторок з 09-00 до 13-00 годин в кабінеті прийому вхідної кореспонденції.

    6.Здійснювати прийом клопотань (подань) органів досудового розслідування та клопотань (скарг) на дії органів досудового розслідування та інших державних органів, поданих в порядку КПК України, кожного дня з 8-30 до 13-00 в кабінеті 16.

      Рекомендувати громадянам та іншим особам:

 - всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, факсом або дистанційні засоби зв'язку;

 - рекомендувати учасникам судових засідань подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами; утриматися від відвідування приміщення суду.

 

   Голова Новозаводського

   районного суду м.Чернігова                      підпис               О.Г.Деркач

          

   Заступник керівника апарату суду                                      Л.П.Прокопович