flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про запровадження карантинних заходів у суді

24 вересня 2021, 14:33

НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЧЕРНІГОВА

 

р о з п о р я д ж е н н я № 23 

24 вересня 2021 р.                                                                                              місто Чернігів

Про запровадження  

карантиних заходів у суді

            Відповідно до статті 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами внесеними постановою КМУ від  22.09.2021 року № 981,                    

            З метою убезпечити працівників апарату суду та відвідувачів   від поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19 вважаю за необхідне, на період карантину до 31 грудня 2021 року :

  1. 1. Заборонити вхід та перебування в приміщенні Новозаводського районного суду м.Чернігова громадянам, працівникам правоохоронних органів, працівникам прокуратури без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно.
  2. 2. Заборонити вхід та перебування в приміщенні Новозаводського районного суду м.Чернігова громадянам з ознаками респіраторних захворювань: почервоння очей, кашель, підвищена температура, тощо.

        3.Заборонити вхід до приміщення Новозаводського районного суду м.Чернігова громадянам, які не є учасниками судових засідань, що призначені до розгляду, припинити проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, здійснювати опрацювання лише письмових електронних звернень громадян

        4.Заборонити проведення масових заходів за участю більше однієї особи на 4 кв. метри площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі) або наповненістю залів понад дві третини місць (розміщення здійснюється з дотриманням заповнення двох рядів відвідувачами і одним порожнім рядом) у кожному окремому залі.

      5.Дотримуватись відстані не менше ніж 1,5 метра між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до приміщень, та не менше 1,5 метра між особами в приміщенні суду.      

  1. 6. Встановити порядок ознайомлення:

заяви на ознайомлення з матеріалами справи подавати до кабінету реєстрації вхідної кореспонденції (каб.11) , після резолюції судді - передача до канцелярії суду, ознайомлення два рази на тиждень - вівторок та п’ятницю в робочі часи.

       7.Видачу рішень та виконавчих листів здійснювати кожний вівторок з 09-00 до 13-00 годин в кабінеті прийому вхідної кореспонденції.

       8.Здійснювати прийом клопотань (подань) органів досудового розслідування та клопотань (скарг) на дії органів досудового розслідування та інших державних органів, поданих в порядку КПК України, кожного дня з 8-30 до 13-00 в кабінеті 16.

      Рекомендувати громадянам та іншим особам:

              всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, факсом або дистанційні засоби зв'язку;

              рекомендувати учасникам судових засідань подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами; утриматися від відвідування приміщення суду.

 

   Голова Новозаводського

   районного суду м.Чернігова                      підпис                О.Г.Деркач

          

   Заступник керівника апарату суду                                      Л.П.Прокопович