flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оперативна нарада суддів Новозаводського районного суду міста Чернігова 05 червня 2017 року

05 червня 2017, 12:42

05 червня 2017 року відбулася оперативна нарада суддів  Новозаводського районного суду м. Чернігова, на якій розглянуті наступні питання:

 

  1. Обговорення листа Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ № 20-1003/0/4-17 від 29.05.2017 р. про практику Європейського суду з прав людини у справах «Ніна Миколаївна Полякова та Олександр Іванович Поляков проти України», «Олександр Михайлович Половник проти України», «Віталій Вікторович Мітленко проти України», «Боднар та інші проти України», «Дудніков та інші проти України», «Іван Павлович Морокишка проти України», «Олег Артемович Возний проти України та Олег Іванович Колесов проти України», «Ликін проти України», «Ірина Смірнова проти України», «Куликов та інші проти України», «Володимир Анатолійович Кінаш проти України».

 

  1. Обговорення довідки, наданої Апеляційним судом Чернігівської області, про якість розгляду кримінальних та адміністративних проваджень суддями Новозаводського районного суду м. Чернігова за 3 місяці 2017 року.

 

  1. Обговорення суддями Новозаводського районного суду м.Чернігова  проблемних питань, пов’язаних з дотримання процесуальних строків розгляду кримінальних, адміністративних та цивільних справ.