flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти-правознавці на практиці у суді

13 червня 2023, 14:58

Щороку студенти, що навчаються на юридичних факультетах навчальних закладів України, проходять практику у Новозаводському районному суді міста Чернігова.

12 червня 2023 року розпочалася навчальна практика для студентів 3 курсу Національного університету «Чернігівська політехніка», які навчаються за спеціальністю «Право».

Для студентів - це цікава і змістовна частина навчального процесу, адже вони мають можливість ознайомитися з особливостями майбутнього фаху і спробувати себе у обраній спеціальності.

За час проходження практики у Новозаводському районному суді міста Чернігова студенти-правники матимуть можливість відвідувати відкриті судові засідання, дізнатися про можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції та особливості розгляду справ суддями одноособово, колегією суддів та судом присяжних.

Фахівці суду завжди допомагають майбутнім правникам закріпити свої теоретичні знання на практиці, оволодіти сучасними інноваційними технологіями, що використовуються в судах.

Сподіваємося, що досвід, набутий студентами під час практичного навчання, стане їм у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.