flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спадкове право в умовах воєнного стану

27 квітня 2023, 10:12

26 квітня 2023 року відділ підготовки суддів спільно з Дніпровським та Львівським регіональними відділеннями Національної школи суддів України провели онлайн-семінар для помічників суддів місцевих загальних та апеляційних судів, Верховного Суду на тему: «Спадкове право в умовах воєнного стану. Огляд правових позицій Верховного Суду, що стосуються спадкових правовідносин».

Участь у заході взяла помічник судді Новозаводського районного суду міста Чернігова Наталія Бивалькевич.

Семінар провела суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області, викладачка-тренерка НШСУ Анна Мостецька.

Під час навчання помічники суддів поглибили свої теоретичні знання та здобули практичні навички з питань спадкових правовідносин, процесуальних питань спадкового права та тлумачення заповіту, а також проаналізували практику Верховного Суду.

Під час заходу були презентовані актуальні питання спадкового права у сучасній судовій практиці та проведене тематичне опитування із практичними завданнями.

Учасники семінару мали можливість поставити запитання, які їх цікавили та висловили свої відгуки в анкетах зворотного зв’язку.