flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всеукраїнський тиждень права

28 листопада 2016, 12:32

Щороку в тиждень, що включає День прав людини, який відзначається в світі на честь проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році  Загальної декларації прав людини, в Україні проводиться Всеукраїнський тиждень права.

            В рамках тижня у навчальних закладах пройде Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини. Тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру буде проведено також у закладах культури, в організаціях і установах. Через мережу громадських приймалень буде забезпечено безоплатну первинну правову допомогу населенню з питань реалізації і захисту прав людини. У засобах масової інформації проводитимуться висвітлення заходів з проведення Всеукраїнського тижня права. Також заплановано науково-практичні конференції, круглі столи, дискусії, майстер-класи провідних юристів на тему захисту прав людини, правові конкурси, турніри, лекції, книжкові виставки, презентація видань про права людини тощо.

            З 5 по 9 грудня 2016 року в    Новозаводському районному суді м. Чернігова  в рамках Всеукраїнського тижня права будуть проведені оглядові екскурсії з можливістю присутності у відкритих судових засіданнях.

            За інформацією звертатися за тел. 676-458 (Боровичова Ю.Л.)

 

Прес – служба