flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Круглий стіл

22 вересня 2017, 14:46

         22.09.2017 року в «Парк – готелі «Чернігів» відбувся круглий стіл на тему: «Посилення доступу до правосуддя для шукачів притулку, мігрантів та інших вразливих груп іноземних громадян в Україні».

         Мета проекту полягає у посиленні спроможності громадського суспільства та відповідних урядових структур на національному та регіональному рівня в забезпеченні права на справедливий судовий розгляд і ефективний засіб правового захисту шукачів притулку, мігрантів та інших вразливих категорій з числа іноземних громадян через тренінгові та правову підтримку в регіонах розташування Пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні.

         В заході прийняли участь експерт Управління Верховного Комісару ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в Україні, представник Чернігівського громадського комітету захисту прав людини, суддя Ріпкинського районного суду Чернігівської області  Сташків В.Б., консультант Новозаводського районного суду м. Чернігова Боровичова Ю.Л. представники Управління державної міграційної служби, Чернігівського прикордонного загону, Чернігівського Пункту тимчасового перебування іноземців, прокуратури Чернігівської області, Регіонального центру надання безоплатної правової допомоги Чернігівській області.

         Захід проводився за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та у співпраці з з представництвом Управління Верховного комісару ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в Україні.

 

         Прес-служба